Veiligheid en privacy

Veiligheid staat bij ons voorop. Stuur daarom nooit, zonder uitdrukkelijk verzoek, logins per email naar ons op.

Als u ons in het kader van een opdracht de beschikking heeft gegeven over enige logins, dan verzoeken wij u dringend de wachtwoorden naderhand te wijzigen. Ter voorkoming van mogelijke misverstanden, willen wij absoluut niet de mogelijkheid hebben om te beschikken over actieve/geldige wachtwoorden.

U bent als klant een gewaardeerde relatie en Joomlahelpdesk.nl zal nooit uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke toestemming verkopen aan of verhandelen met andere partijen.

 

Even klaar met zoeken op al die fora? Support per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.