PERFORMANCE - support artikelen

Performance

Joomla is een perfect, snel, veilig en stabiel CMS. Maar wat te doen als er performance problemen zijn? Joomla! heeft een goed werkende cache functie die nauwkeurig is te configureren. Natuurlijk zijn er ook nog andere opties mogelijk.

Lees hieronder de meest gevraagde onderwerpen of maak gebruik van de Live support voor 20 euro per 15 minuten.

 

Joomla hosting: trage website en hostingpartij

Joomla hosting.

Joomlahelpdesk.nl heeft al veel mensen ondersteund die problemen hadden met de snelheid van hun Joomla! website. Vaak zijn de problemen te herleiden tot de hostingpartij. Er zijn voldoende hostingpartijen die duizenden websites op een server draaien. Dit hoeft geen probleem te zijn. Maar als je de pech hebt dat je bij een drukke hoster in een overgangsfase zit waarbij de extra server nog niet is geïnstalleerd, dan is een trage Joomla! website het gevolg.

Natuurlijk heb je jouw Joomla website wel geoptimaliseerd; schakel cache in, zet geen 10 modules op elke pagina en kies een niet al te zware template. Zoek op internet naar "joomla performance" voor meer informatie.   

Bestandsrechten toewijzing.

In een ideale situatie draaien (UNIX/LINUX) servers van de hostingpartij op FastCGI, suPHP of soortgelijk. Dit zijn mooie server methodes voor het toewijzen van de bestandsrechten die Joomla! nodig heeft. Er is een makkelijke manier om uit te zoeken of uw host op FastCGI of suPHP draait. Ga naar de Joomla! administrator backend en klik op "Help", daarna op "Systeeminformatie". Als de regel Web Server to PHP interface "CGI" of "FastCGI" aangeeft, is er een goede kans dat uw webhost deze gebruikt.

Wie is een goede joomla hosting provider? 

Joomlahelpdesk.nl adviseert een hostingpartij te kiezen die past bij het economische belang van de website. Als je volledig afhankelijk bent van de publiciteit en/of omzet van je website, kies dan een hostingpartij die voldoende resources op de server heeft, zoals onze partner Rochen Hosting. Deze hosters bieden tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om tijdelijk of permanent resources in te kopen. Een dergelijke hostingpartij is ook aan te raden als je een Joomla! website wil beginnen of beheren zonder de installatieproblemen van componenten/modules.

Even klaar met zoeken op al die fora? Support per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.