UPDATE - support artikelen

Joomla: versie 3.8.9 security update 26-06-2018

3.8.8: Op 26 juni 2018 is een update verschenen voor Joomla 3.8.8. Wij adviseren om te updaten naar deze versie. Dit is een security en bug release voor versie 3.8.8 Ben je niet in de gelegenheid om zelf de updates toe te passen of te migreren, schakel ons dan in. Meer informatie op de site van www.joomla.org

Professionele support

Ondersteuning voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 specialist in Joomla ondersteuning en beheer.

CMS beheer en onderhoud

Als systeembeheerder voor grotere organisaties analyseren wij maandelijkse relevante updates en worden kritische security patches dagelijks toegepast. Het 3 maandelijkse onderhoud geeft ruimte om de reguliere updates te controleren op compatibiliteit.

Telefonische introductie
Reserveer een half uur professioneel advies en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Welke hostingpartij is geschikt bij 1000 nieuwsbrieven per maand? Met 30 minuten professioneel advies bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.