CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: veranderen van de editor instellingen

How to change the editor settings

Joomla kan geïnstalleerd worden met diverse edittors. De standaard gebruikte tool in Joomla is de TinyMCE editor. Je kan dit controleren door als Administrator in te loggen op de backend van de Joomla website en te kijken naar de editor sectie:

'Menu' > 'Global Configuration'.

TinyMCE kan op verschillende manieren geconfigureerd zijn. De instellingen staan bij:

 'Menu' > 'Extensions' > 'Plugins Manager'. Selecteer daar 'Editor - TinyMCE' uit de lijst en kijk naar de ´Plugin parameters´

Een belangrijke instelling staat bovenaan in de Plugin Parameters Functionality. Stel deze in op ‘extended’ als je de bv tabbellen in wilt kunnen voegen en extra opmaak opties wil hebben. 

Editor setting

Op joomla.org - JED staan alle editors die voor Joomla beschikbaar zijn.

Even klaar met zoeken op al die fora? Support per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.