CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: veranderen van de editor instellingen

How to change the editor settings

Joomla kan geïnstalleerd worden met diverse edittors. De standaard gebruikte tool in Joomla is de TinyMCE editor. Je kan dit controleren door als Administrator in te loggen op de backend van de Joomla website en te kijken naar de editor sectie:

'Menu' > 'Global Configuration'.

TinyMCE kan op verschillende manieren geconfigureerd zijn. De instellingen staan bij:

 'Menu' > 'Extensions' > 'Plugins Manager'. Selecteer daar 'Editor - TinyMCE' uit de lijst en kijk naar de ´Plugin parameters´

Een belangrijke instelling staat bovenaan in de Plugin Parameters Functionality. Stel deze in op ‘extended’ als je de bv tabbellen in wilt kunnen voegen en extra opmaak opties wil hebben. 

Editor setting

Op joomla.org - JED staan alle editors die voor Joomla beschikbaar zijn.

Professionele support

Ondersteuning voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 specialist in Joomla ondersteuning en beheer.

CMS beheer en onderhoud

Als systeembeheerder voor grotere organisaties analyseren wij maandelijkse relevante updates en worden kritische security patches dagelijks toegepast. Het 3 maandelijkse onderhoud geeft ruimte om de reguliere updates te controleren op compatibiliteit.

Telefonische introductie
Reserveer een half uur professioneel advies en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Welke hostingpartij is geschikt bij 1000 nieuwsbrieven per maand? Met 30 minuten professioneel advies bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.