CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: met een alinea beginnen of een nieuwe regel

Een basisbegrip bij tekstverwerking is het onderscheid tussen een alinea en een nieuwe regel. Een nieuwe alinea of paragraaf begint altijd na een lege regel. Zeer simpel, maar dit wordt toch vaak aan de helpdesk gevraagd.

Als je de ‘ Enter’ toets op het toetsenbord gebruikt zal de editor van Joomla met een nieuwe alinea beginnen.

Gebruik je de ‘Shift’ en ‘Enter’ toets tegelijkertijd dan begin je op een volgende regel.

Succes!

Professionele support

Ondersteuning voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 specialist in Joomla ondersteuning en beheer.

CMS beheer en onderhoud

Als systeembeheerder voor grotere organisaties analyseren wij maandelijkse relevante updates en worden kritische security patches dagelijks toegepast. Het 3 maandelijkse onderhoud geeft ruimte om de reguliere updates te controleren op compatibiliteit.

Telefonische introductie
Reserveer een half uur professioneel advies en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Welke hostingpartij is geschikt bij 1000 nieuwsbrieven per maand? Met 30 minuten professioneel advies bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.