CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: met een alinea beginnen of een nieuwe regel

Een basisbegrip bij tekstverwerking is het onderscheid tussen een alinea en een nieuwe regel. Een nieuwe alinea of paragraaf begint altijd na een lege regel. Zeer simpel, maar dit wordt toch vaak aan de helpdesk gevraagd.

Als je de ‘ Enter’ toets op het toetsenbord gebruikt zal de editor van Joomla met een nieuwe alinea beginnen.

Gebruik je de ‘Shift’ en ‘Enter’ toets tegelijkertijd dan begin je op een volgende regel.

Succes!

Klaar met zoeken op al die fora? Support voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.