CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: script en html filter

De editor van Joomla filtert de ingevoerde tekst van een artikel standaard op html, scripts en "vreemde code". Een resultaat hiervan is bijvoorbeeld dat Joomla na het bewaren van een artikel geen HTML code opstaat. Dat is handig, maar niet altijd wenselijk. Als je een iframe, een specifieke HTML code of een script als ingevoerde tekst wilt opnemen, dan zal je eerst een instelling moeten wijzigen in Joomla.

Sinds de update naar Joomla versie 2.5.19 is het bij gebruik van de default editor noodzakelijk om "Geen filtering" te configureren voor editors. Is dit niet ingesteld dan worden artikelen opgeslagen zonder HTML/opmaak codes en zonder afbeelingen. Lees voor meer info hieronder:

In Jooma 2.5. Selecteer als Administrator in de Backend van Joomla 2.5:
-> "Algemene instellingen" -> Tab blad "Tekst Filters" . Hier wijzig je de instelling voor de Super User naar "Geen filtering". (Of een andere groep van gebruikers/users naar keuze.)

Na selecteren van "Opslaan"en sluiten" is het filter ingesteld.

 

Klaar met zoeken op al die fora? Support voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.