CONTENT MANAGEMENT - support artikelen

Joomla: script en html filter

De editor van Joomla filtert de ingevoerde tekst van een artikel standaard op html, scripts en "vreemde code". Een resultaat hiervan is bijvoorbeeld dat Joomla na het bewaren van een artikel geen HTML code opstaat. Dat is handig, maar niet altijd wenselijk. Als je een iframe, een specifieke HTML code of een script als ingevoerde tekst wilt opnemen, dan zal je eerst een instelling moeten wijzigen in Joomla.

Sinds de update naar Joomla versie 2.5.19 is het bij gebruik van de default editor noodzakelijk om "Geen filtering" te configureren voor editors. Is dit niet ingesteld dan worden artikelen opgeslagen zonder HTML/opmaak codes en zonder afbeelingen. Lees voor meer info hieronder:

Selecteer als Administrator in de Backend van Joomla:
-> "Algemene instellingen" -> Tab blad "Tekst Filters" . Hier wijzig je de instelling voor de Super User naar "Geen filtering". (Of een andere groep van gebruikers/users naar keuze.)

Na selecteren van "Opslaan"en sluiten" is het filter ingesteld.

 

Professionele helpdesk

Ondersteuning aan organisaties, MKB en stichtingen via e-mail en telefoon. Sinds 2005 specialist in Joomla support, systeembeheer en onderhoud.

CMS beheer en onderhoud

Als systeembeheerder voor grotere organisaties analyseren wij maandelijkse relevante updates en worden kritische security patches dagelijks toegepast. Het 3 maandelijkse onderhoud geeft ruimte om de reguliere updates te controleren op compatibiliteit.

Advies en training

Reserveer een half uur professioneel advies en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Welke hostingpartij is geschikt bij 1000 nieuwsbrieven per maand? Met 30 minuten professioneel advies bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting

Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?