Uitbreiding Network

Ben jij als Joomla designer ook hard aan het groeien en op zoek naar professionele support voor je klanten? Neem deel aan het Joomlahelpdesk.nl Network!  

Wij weten dat de service en klantgerichtheid alles bepalend is en daarom willen wij graag met jou samenwerken. Hoe? Je geeft in principe altijd support aan je eigen klanten, tenzij je er echt niet aan toe komt en een beroep doet op het professionele Network. Geef Live support aan je eigen klanten met backup uit het helpdesk network. Voordelen:

  • Kom professioneel over bij je klanten met goed bereikbare support.
  • Behoud je eigen klantencontact en je eigen verkoop leads.
  • Backup uit het Helpdesk Network bij eigen afwezigheid.

Neem contact op voor meer informatie.

Even klaar met zoeken op al die fora? Support per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.