Joomla: aanpassen titel van de homepage

Wij worden vaak gevraagd hoe de titel van de eerste pagina te wijzigen is. Met andere woorden: op welke manier kan je de ‘componentheading’ titel van de homepage aanpassen. De plaats waar dit moet gebeuren kan verwarrend zijn. Standaard is de Front Page module de home page. Als administrator in de backend van Joomla selecteer je:

'Menus' > 'Main menu'.

Bovenaan in de lijst staat normaliter 'Articles >> Front Page'. Selecteer deze en bekijk daarna de 'Parameters'. Selecteer nu 'Parameters (System)'.

Vul bij de 'Page title' de gewenste naam in voor de titel van de home page.

Title homepage

Professionele support

Ondersteuning voor professionals per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 specialist in Joomla ondersteuning en beheer.

CMS beheer en onderhoud

Als systeembeheerder voor grotere organisaties analyseren wij maandelijkse relevante updates en worden kritische security patches dagelijks toegepast. Het 3 maandelijkse onderhoud geeft ruimte om de reguliere updates te controleren op compatibiliteit.

Telefonische introductie
Reserveer een half uur professioneel advies en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Welke hostingpartij is geschikt bij 1000 nieuwsbrieven per maand? Met 30 minuten professioneel advies bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Professionele kwaliteit voor grotere organisaties. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.