BEGINNERS - support artikelen

Joomla: aanpassen titel van de homepage

Wij worden vaak gevraagd hoe de titel van de eerste pagina te wijzigen is. Met andere woorden: op welke manier kan je de ‘componentheading’ titel van de homepage aanpassen. De plaats waar dit moet gebeuren kan verwarrend zijn. Standaard is de Front Page module de home page. Als administrator in de backend van Joomla selecteer je:

'Menus' > 'Main menu'.

Bovenaan in de lijst staat normaliter 'Articles >> Front Page'. Selecteer deze en bekijk daarna de 'Parameters'. Selecteer nu 'Parameters (System)'.

Vul bij de 'Page title' de gewenste naam in voor de titel van de home page.

Title homepage

Even klaar met zoeken op al die fora? Support per telefoon en e-mail op Joomlahelpdesk.nl Sinds 2005 directe support!

Telefonische introductie
Boek nu een half uur info & intro en krijg persoonlijk antwoord op jouw vragen; Is Joomla voor mijn organisatie geschikt? Kan ik Joomla gebruiken met mijn kennis niveau? Waar vind ik meer informatie, specificaties of hulp? Met 30 minuten persoonlijke hulp bespaar je dagen zoeken!

Managed Joomla Hosting
Wij bieden kwaliteit hosting aan via Rochenhost. Probleemloze en veilige Joomla hosting met dagelijkse backups. Joomlahelpdesk.nl verricht het systeembeheer en ondersteunt bij alle vragen over Joomla, templates en extensies. Meer informatie?

De responsive designs van Rockettheme zijn al jaren uitstekende Joomla templates. Handleidingen, support en updates zijn erg goed beschikbaar.
iStockphoto: professionele foto's, achtergronden en tekeningen voor templates en header afbeeldingen.